Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μαθητών/τριών για το σχολικό έτος 2022-23

Αγαπητοί μαθητές/γονείς/κηδεμόνες,

οι μαθητές/τριες που επιθυμούν να εγγραφούν, να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη Δημόσιων Ημερήσιων και Εσπερινών ΓΕ.Λ. - ΕΠΑ.Λ. - Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2022-23, υποβάλλουν «Ηλεκτρονική Αίτηση εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής», μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή μέσω της διαδικτυακής πύλης του gov [ Εδώ ] , συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία, από την 24η Ιουνίου 2022 και ώρα 10:00 έως και την 07η Ιουλίου 2022 και ώρα 23:59.

Σημείωση:

Για την προεργασία/ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών/τριών, οι γονείς/κηδεμόνες πρέπει να προσέλθουν στο σχολείο μέχρι τις 30/06/2022 έχοντας τα παρακάτω έγγραφα:

1. Αστυνομική ταυτότητα κηδεμόνα

2. Αστυνομική ταυτότητα μαθητή για όσους έχουν

3. Εκτυπωμένη την ηλεκτρονική δήλωση προτίμησης ή να έχετε δυνατότητα σύνδεσης στο e-eggrafes με κωδικούς TAXISNET.

4. Για όσους μαθητές πρόκειται να μετακινηθούν από τον νομό Φλώρινας θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοαντίγραφο λογαργιασμού παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας.

[ Εγκύκλιος Εγγραφών ]

 

Δημιουργία κωδικού ασφαλείας για την ηλεκτρονική υποβολή Μηχανογραφικού Δελτίου (Μ.Δ.) ΕΠΑ.Λ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και Παράλληλου Μηχανογραφικού Δελτίου (Π.Μ.Δ.) για εισαγωγή σε Δημόσια Ι.Ε.Κ. έτους 2022

Οι διαδικασίες για την υποβολή του Μ.Δ. ΕΠΑΛ για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και του Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ αρχίζουν από την Τρίτη 21 Ιουνίου και θα λήξουν περί τα μέσα Ιουλίου 2022.
Πιο αναλυτικά:

Όλοι όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν Μ.Δ. για εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ή/και Π.Μ.Δ. για εισαγωγή σε Δημόσια ΙΕΚ, θα απευθυνθούν στο ΕΠΑΛ τους από την Τρίτη 21 Ιουνίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password). Με αυτόν τον προσωπικό κωδικό θα μπορούν, μετά από την ανακοίνωση των βαθμών των ΕΠΑΛ, να προχωρήσουν αρχικά στην επεξεργασία και τελικά στην οριστική υποβολή, κατόπιν νεότερης εγκυκλίου.

Συνεπώς, όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στο Λύκειό τους, για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας (password), από την Τρίτη 21 Ιουνίου ως και την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022.

Πανελλαδικές εξετάσεις υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες Ημερησίων και Εσπερινών ΕΠΑΛ έτους 2022

Αγαπητοί γονείς/μαθητές/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί η εγκύκλιος για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ημερησίων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. έτους 2022. Παρακαλούμε πολύ να μελετήσετε την εγκύκλιο που θα βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο. Επίσης σας ενημερόνουμε ότι το εξεταστικό κέντρο είναι:

ΔΥΤ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (ΕΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ Στρ. Στρεμπενιώτη, Νεάπολη, τ.κ. 56701, Θεσ/νίκη, τηλ 2310655077,2310655099)

[ Εγκύλιος ]

Έκδοση τίτλων Γ τάξης, αποστολή ελέγχων προόδου Α' & Β' τάξης

Αγαπητοί μαθητές/γονείς/κηδεμόνες,

σας ενημερώνουμε ότι

  • από Τρίτη 14-06-2022 και ώρα 10:30 π.μ. μπορείτε να παραλάβετε τα απολυτήρια και πτυχία σας (με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας) για τους μαθητές της Γ τάξης
  • οι έλεγχοι προόδου των μαθητών της Α' & Β' τάξης θα αποσταλούν στο email που έχει δηλωθεί στο σχολείο μας την Πέμπτη 09/06/2022.

Από τη Διεύθυνση του 2ου ΕΠΑ.Λ. Πτολεμαΐδας

Ευχαριστήριο προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος Διδασκόντων  του 2ου Επαλ Πτολεμαΐδας  ευχαριστεί θερμά την Πυροσβεστική Υπηρεσία Πτολεμαΐδας  και τον Αρχιπυροσβέστη Γραικό Νικόλαο για την πολύ ενδιαφέρουσα ενημέρωση για θέματα πυρασφάλειας και πυροπροστασίας. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε επίδειξη για την σωστή χρήση των πυροσβεστήρων, της πυροσβεστικής φωλιάς καθώς και ενημέρωση για τα μέτρα πρόληψης και αντιμετώπισης πυρκαγιών.